Evvettt nasılsınız bakalım ben gayet iyiyim çok şükür ,şu anda diyetisyen ve akupunktur arayışı içindeyim kilo vermem gerekli ve bunu ciddi bir şekilde yapmam gerekli ve doğru olan neyse ona karar verebilirm inş.Şimdilik akupunktur + diyetisyen ve tabi spor olarak düşünüyorum bakalım şimdilik böyle hele bir kesin başlayalım ne kadar sürede ne kadar kilo verdiğimi de paylaşırım artık.
Kursiyerlerimin bir çoğu ilk eteklerini bitirdiler bazılarında ikinci etekler bitmek üzere her şey yolunda çok şükür işte böyle bendeki havadisler kısaca bu kadar:)
Fotoğraflarını gördüğünüz çarşaf böreğini Bursa'da ki arkadaşım(aslında eşimin akrabası olur ama o kadarr uzak bir akrabaki,arkadaşım diyorum ben çünkü gerçeketen çok iyi iki arkadaşız) Sevgi yapmıştı,yazın ona gittiğimde hemde gecenin bir yarısı sırf oğlum Ömer istediği ve çok sevdği için yapmıştı sağolsun.Piştiğinde gecenin saat dördüydü ve biz sıcak sıcak yemiştik:)
İÇİNDEKİLER:
su
un
kıyma
patlıcan
soğan
sıvı yağ
tuz
HAZIRLANIŞI:
Su ve un ile kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurulur ve yarım saat dinlenmeye bırakılır.Hamur dinlendirilirken,soğan doğranır ve kavrulur içine küp küp doğranan patlıcanlar ilave edilir ve sonrada kıyma eklenir ve tuzuda ilave edilip iyice pişirilir.Dinlendirilen hamur eşit şekilde 12 adet olmak üzere parçalanarak
merdane yardımı ile küçük yuvarlaklar yapılır ve açılan hamurlar yağlanarak üçer adet üst üste konularak tekrar yarım saat dinlendirilir.Daha sonra masanın üzerine örtülen bu börek için özellikle hazır tutlan bir örtü serilir ve üçlü olan bir yuvarlak hamur alınır ve her yanından eşit şekilde çekilerek hamurun incelmesi sağlanır iyice incelen hamurun içine hazırlanan iç dökülür ve her iki yandan örtü kaldırılarak incelen hamur yuvarlanır ve tepsiye konulur.Diğer hamurlarada aynı işlem uygulanır ve üzerien yağ sürülerek fırında pişirilir.Piştikten sonra üzerien treyağ sürülür ve AFİYETTT OLSUNNNN:)