8 Ağustos 2011 Pazartesi

GÜLLAÇ



Ramazan ayının vazgeçilmezi güllaç ile karşınızdayız sevgili izleyiciler:) Yaptığım akşam tüketilir bizde çok severiz anlayacağınız .Sanırım yapma şekli herkes de aynıdır ,paketin üzerinde zaten tarifi olur ben ona sadık kalmam gerçi, şekerini daha fazla eklerim süslemesini de istediğiniz gibi yaptınız mı tamam güllaç servise hazırdır.


Aslında en basit tatlılardan dır bildiğiniz gibi,süt ve şeker kaynatılır,tek tek yufkalar tepsiye dizilir dizilirken de süt dökülür üzerlerine, yufkaların yarısına kadar işleme devam edilir araya ceviz yada fındık içi konulur,tekrar kalan yufkalara aynı işlem yapılır soğumaya bırakılır.İşte bu kadarcıkk,ben cevizlerin içine hindistan cevizide ekledim çok güzel oldu. AFİYET OLSUN...

12 yorum:

  1. Ellerine sağlık kırmızılı beyazlı ne güzel olmuş,öptüm canımm:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederimm,bende öptümmm

    YanıtlaSil
  3. eline emeğine sağlık görüntüsü güzel eminim tadı da öyledir ..dua ile..

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık.Ramazanın olmazsa olmaz tatlısı.Nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. hayatın içinden;hoşgeldin teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. pembe kekikk çok teşekkürlerr

    YanıtlaSil
  7. canımm benimm:)nefis görünüyor güllacın...
    bu akşam bende yaptım.
    fotoğraflabilirsem koyarım bende bloğa...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederimm canımm hemen bir koşu gideyim bakalım bloguna senin güllaç nasıl görünüyor:)

    YanıtlaSil
  9. yiyenlere afiyet olsun bende severim sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Mmmmm, çok lezzetli gözüküyor, ellerine sağlık arkadaşım....

    YanıtlaSil
  11. hilal teşekkür ederimmm

    YanıtlaSil
  12. eldivenlerim teşekkürler arkadaşım

    YanıtlaSil